Förlossningen

Godmorgon.
Nu sitter jag här med en kopp te och en macka med lille Sebastian bredvid mig.
Idag händer det inte så mycket, ska ta och städa lite tror jag om jag orkar med det ^^,

Den 13 maj kl 20 åkte vi in till förlossningen och kollade hur mycket jag hade öppnat mig vilket bara var 1 cm och det ska vara öppet 4 när det ska börja men jag fick stanna kvar ändå. Och dagen efter så var jag fof bara öppet 1 cm och inte mycket hade hänt så runt 16 tiden så ville dem skicka hem mig men som tur var så började jag spy och må illa och det kunde vara tecken på att det börja hända grejer så jag fick stanna kvar. Tur var väll det eftersom jag hade ju fått åka in igen samma dag eftersom Sebastian kom 7 min över 12.
Jag bad till och med om kejsar snitt för jag tyckte det var jobbit att gå runt med dem verkar jag hade (dem riktiga hade inte ens börjat ännu xD) men nej det ville dem inte göra.
Men jag fick lustgasen iaf för något annat lindrande ville jag inte ha.
Men runt 19 tiden så började dem riktiga verkarna sätta igång och den smärtan xS
Jag stod upp när den första riktiga verken kom och höll på att falla ihop haha. Michael blev orolig och visste inte riktigt vad han skulle göra :P Men det fanns ju inte så mycket han kunde göra för jag ville inte att han skulle ta i mig eller något eftersom jag mådde mer illa varje gång han gjorde det :S
Låter lite tyket men så var det iaf :P
Men nu när dem riktiga verkarna kom så var det bara att lägga sig i sängen och vänta tills lillen var redo att komma ut.
Det som är så fruktansvärt konstigt och skönt var efter varje verk var det som ingenting hade hänt ingen smärta ingen ting man kunde slappna av och allt :) Dem minutrarna var guld värda!
Och hela tiden sa dem du är smal och lång det här kommer gå jätte bra och snabbt vilket det gjorde tyckte jag.
Ett utav det jobbigaste var att det var personal byte precis när allt skulle sätta igång så det kom in nytt folk hela tiden xD Men så kan det vara.
Efter mycket krystande kom våran lille till världen och i samma stund som han kom ut så höll Michael på att svimma xD haha Så dem gav mig barnet och kollade till honom lite :P haha
Och när Michael skulle klippa bort navel strängen så var det nära han klippte i hans penis xD hahaha Det var ju tur att han inte gjorde det :P

Men nu så vill min lilla ängel ha min uppmärksamhet och den ska han få :)
Men ni får ha det så bra!

->Kram Amanda

♥ En prins har kommit till världen ♥

2012-05-15
00:07

Kom Sebastian in i vårt liv
Efter 39v och mycket krystande och kämpande så fick jag honom i min famn!
Och kännslan...den går nästan inte att förklara, men jag kan ju säga att jag trodde aldrig att man kunde älska något så mycket! :)
När han kom vägde han 2 950g och var 48 cm lång.
Nu har det gått 2 månader och 6 dagar och det har varit en hård men underbar tid!

Nu har jag precis gett honom lite mat och lagt honom i sin säng så jag tänkte att jag kunde passa på att skriva ett snabbt inlägg innan jag går och lägger mig själv, man måste passa på att sova när han sover.
Idag har vi varit nere i stan och kollat runt eftersom det är fallens dagar just nu. Och igår var vi också där och kollade lite, och då unnade jag mig en väska för 50 kr, Michael fick en ring och en bandana för samma pris ungefär.
Och nu är han nere i stan en snabbis med sin syster för att kolla på när hans pappa spelar ^^, Men han bör nog komma hen strax.

Och den 4/8 så ska våran prins döpas också, så det är mycket som händer nu, ska inhandla allt som ska bakas och tillagas till dopet och ringa runt till alla som vi vill bjuda och se om dem kan komma.
Skulle ha skickat ut inbjudningskort igentligen men beställningen jag gjorde blev det något fel på så det hade blivit för sent att skicka ut dem, så ett telefon samtal får duga :)

Men nu får jag inte skriva mer utan måste få min vila innan min lille prins vaknar igen :)

->Kram Amanda