29/4-13

Hej på er. Jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen men det har varit fullt upp med jobb o barn o allt sånt.
Men nu sitter jag på bussen på G hem så tänkte jag kunde passa på att skriva då :)
Idag har jag jobbat från 7-12:15, det gick ju bra förutom att det regnar ute -.-' Så mina fötter är gött blöta nu xD haha
När jag kommer hem så ska jag ta och göra lite varma smörgåsar och lite varm choklad och mysa med, så kanske min kropp värms upp lite snabbare också :)
Men ni får ha en toppen bra dag!

Kram!


9/4-13

Godmorgon gott folk.
Dem senaste dagarna har varit fullt upp, antingen har vi haft besök av Stefan o hans tjej eller så har vi varit hos dem :p
Men igår så var jag bara hemma o kopplade av :)
Idag har jag inget planerat än så länge, men ska ta det lugnt iaf för jag har en sådan fruktansvärt smärta i min rygg! :/ Hoppas den smärtan försvinner snart!
Men nu ska jag käka frukost :) så ha det bra!


Tisdag

Hallå.
Idag så ringde dem från jobbet och frågade om jag kunde arbeta och det kunde jag ju givetvis :) så det är det som hänt idag och det gick väldigt bra.
Just nu sitter jag och Michael o hans kompis och kollar på Johan Falk filmerna <3 Mycket bra filmer! (Speciellt dem senaste!!)
Det vart ju meningen att vi skulle åkt på kryssning på torsdag men det blir dessvärre inget med det :/ Vi fick några oväntade utgifter så det roliga får vänta :p Men fler tillfällen kmr! Istället kommer vi hitta på något här hemma i tråkiga Trollhättan ;p Men men.. Nu ska jag fortsätta att se på filmen :) Men ni får ha det gött!!
Gammal härlig bild på mig o min solstråle: