15/4

Igår var jag och Michael ute på en lång promenad med undarna då vi gick lextorpsspåret :) Skönt var det och hundarna gick lösa. Lite konstigt att Dumle lyssnar bättre än Teckla när man ropar på dem x) haha.
Sedan när vi kom hem kollade vi på Ladder 49 och Babe, den modiga lilla grisen. Det var mysigt.

Nu så ska jag snart åka till min syster i gbg min mamma är så snäll och kör mig :) Och lilla Teckla ska också få föllja med så att hon kan få komma ifrån jobbiga Dumle och träffa Angelica :) Min syster fyller ju år imorgon så då ska vi förhoppningsvist om det är bra väder sitta ute i solen och ta en öl och ta det lugnt :)

Men nu ska jag ta och packa ihop dem sista sakerna men synes på söndag igen.

9/4 - 11/4

Lördafen den 9/4-11:

Åkte vi ut till Michaels mamma och grillade lite :) Trevligt var det att komma ut på landet när det var så härligt väder. Hundarna sprang och busa mycket med milo (Mickes mammas hund). Man märker mycket på Dumle att han lär sig mycket snabbare än vissa andra valpar eftersom att han ser ju vad Teckla gör och härmar det. Han är nästan helt rums ren kan hända att han stänker lite under natten men inte mycket mer än så, han lyssnar oftast när man säger till han att stanna och han vet när han har gjort rätt och fel :) Självklart så händer det ju ofta att han inte lyssnar eftersom han är ju fortfarande liten och vill kolla sina gränser men han är allt duktig ändå :)

Bilder från lördagen:

Söndagen den 10/4-11

Firade jag och Michael våran 1års dag <3 Det gjorde vi genom att göra pizza som vi åt ute på balkongen i värmen :) och senare på kvällen spelade vi bingolotto (som vi vann 100 kr på inte mycket men alltid något :)..) . En lugn och mysig dag var det iaf. Det jag köpte i 1års present till honom var Motörhead vin (rött) som faktiskt smakade väldigt bra för att vara rö vin måste jag säga och det jag fick av honom är för personligt för att posta upp i bloggen. Men en mysig och trevlig dag var det iaf :) Har tyvär inte några bilder sedan dagen men kan lägga upp en bild på vinet jag köpte :)


Måndagen den 11/4-11

Med dem 100kr som vi vann åkte vi och köpte bak ingredienser så att vi kunde baka lite :) Så vi bakade kanelbullar och Kärleksmumms :) Och kärleksmumms är ju så mummsigt! Gott blev det iaf, fasst det var ju jag som gjorde dem största delarna av baket och Michael var bara en hjälpande hand men det var iallafall något :)


hade ingen cocos så fick bli utan. men lika gott var det ändå :)
och har inte tagit någon bild på kanelbullarna och jag orkar inte göra det nu heller.


vi gjorde också en drink white rusian tror jag den heter.
Då man har i vodka, baja päron (göör gott !!), khalua (stavning?) och kaffe. Igentligen skulle man ha ngt annat än khalua men dem hade inte det och sa att den gick lika bra :) Drinken vi gjorde blev lite stark (för mycket khalua i) men eftersmaken var god iaf :) Men om man hade haft mindre khalua i så hade den varit jätte god :)

Men men, nu ska jag ta och mummsa i mig min kanelbulle och kolla lite på house :)

Nytt Nytt...

Nu är det så att min blogg på bloggplatsen kronglade så jag går nu tillbaka till denna bloggen, men förhopningsvist så har alla gammla inlägg försvunnit :)
Jag har fortfarande kvar min blogg på bloggplatsen men jag kommer inte att uppdatera mig där utan det gör jag här.

På bloggplatsen hette jag för den som vill kolla vad jag skrivit där :

http://amanda90.bloggplatsen.se/

Jag lade upp ett videoklipp där menat för min kära vän Johanna att se men eftersom hon hade problem med att se den så laddar jag upp den här :)

Teckla och Dumle busar :)

http://www.youtube.com/watch?v=QxwLVv09V3A